30 Eylül 2014 Salı

Marketler


Burada Sizlere Oyunda Markets Menüsünün Altındaki
Local Market
Global Market
Financial Market
Referral Auction
Company Auction
sekmelerini anlatıcam.

1) Local Market: Bağlı olduğunuz ülkedeki şirketlerin ürettikleri ürünler
burada satılır.Siz de burada ürün satabilir ve buradan ürün satın alabilirsiniz.





Yandaki resimde Food(yiyecek) kısmında satılan ürünler bulunmaktadır. Süt sekmesine tıkladığım için aşağıda 3 tane süt satan şirket görüyorsunuz.
Süt (Milk):24 saatte bir kez kullanabilirsiniz.Sütü Local Markets bölümünden Dairy sekmesinde bulabilirsiniz. 3 çeşit süt vardır.

Low quality(düşük kalite) 1 enerji
Normal quality(normal kalite) 3 enerji
High quality(yüksek kalite) 5 enerji verir.
Tavsiyem high quality almanız sizin için daha avantajlıdır.

Ana Yemek (Cuisine products):Günde 4 kez kullanabilirsiniz.Yemeği Local Markets bölümünden Cuisine products sekmesinde bulabilirsiniz.Yemeğin, süt gibi 3 çeşidi vardır. High quality kullanmanız daha avantajlıdır.

Yemek oyun tarafından otomatik olarak  03:15, 09:15, 15:15, 21:15  saatlerinde kullanılır.Yani bu saatlere yakın bir zamanda alın ki saati geldiğinde kullanabilesiniz.
Kahve (Coffee): İstediğiniz zaman ve istediğiniz kadar alıp kullanabilirsiniz.Kahveyi Local Markets bölümündenCoffee sekmesinde bulabilirsiniz. Yine bunun da 3 çeşidi vardır.
Şarap (Wine):Günde 1 kez kullanabilirsiniz.Şarabı, Local Markets bölümünden Wine sekmesinde bulabilirsiniz.En fazla 25 enerji verir.
Peynir (Cheese): Günde 10 kez kullanabilirsiniz.50 enerji verir.


Yandaki resimde Clothes(giysiler) kısmında satılan ürünler bulunmaktadır.
Giysiler(Clothes):10 gün boyunca kullanılır.10 çeşit kıyafet vardır.3 çeşidi vardır.Süt,yemek,kahve gibi kalitesine göre 1-3-5 enerji verirler.
Ve verdikleri enerji evler gibi 24 saate bölünür.Ve her saat o kadar enerji verir. Local Markets bölümünden Clothes sekmesinde bulabilirsiniz.
1)İç çamaşırı 6)Gömlek
2)Çorap         7)Yelek
3)Eldiven      8)Ceket
4)Ayakkabı    9)Şapka
5)Pantolon   10)Kaban


Evler (Real estates):30 gün boyunca kullanılır.3 çeşidi vardır.Houses günde 7 enerji, Villas günde 20 enerji, Palaces ise günde 35 enerji verir. Verdikleri enerjiler 24 saate bölünür ve her saat bölünen kadar enerji verir.Örneğin; Palaces 35 enerji veriyor. 35/24=1.45. Palaces alırsanız her saat size 1.45 enerji verecektir. Local Markets bölümünden Real Estate sekmesinde bulabilirsiniz.

Weapons(Silahlar): Attack(atak) ve Defence(defans) olarak ikiye ayrılır.
Yandaki resimde gördüğünüz gibi birçok atak ve defans silahları vardır.Silahları Local Markets bölümünden Weapons sekmesinde bulabilirsiniz. Bu silahların önemli bir özelliği kullanımlık olmasıdır. Kullanımlık olmalarına ve verdiği atak ve defans puanına göre 3 türe ayrılır.
Low quality (q1) 5 kullanımlık
Normal quality (q2) 15 kullanımlık
High quality (q3) 25 kullanımlıktır.





Licenses(Lisanslar): Buradan kurmak istediğiniz şirketin lisansını satın alabilirsiniz.


Raw Materials(Hammaddeler): Buradan  kurduğunuz şirketin ürün üretmesi için gerekli olan hammaddeleri satın alabilirsiniz.



Books(Kitaplar): Kitap alarak knowledge(bilginizi) arttırabilirsiniz.Knowledge hakkında daha fazla bilgi için
Temel Bilgiler bölümüne bakın.

2) Global Market: Global olarak tüm ülkelerdeki şirketlerin ürettikleri ürünler burada satılır. Siz de burada ürün satabilir ve buradan ürün satın alabilirsiniz.Local Markette olduğu gibi aynı ürünler bulunmaktadır ve ortak para birimi Gold' tur.

3) Financial Market: Finans piyasasının bulunduğu markettir.
 Burada; euro-gold, gold-try(Türkiye'ninoyundaki para birimi) arasındaki değerleri gösterir. Bu değerlerin yükselip alçalmasına göre paranızı euro-gold , gold-try değerleri arasında çevirip para kazanabilirsiniz. Gerçek hayattaki borsa sistemiyle aynı sisteme sahiptir.

4) Referral Auction: Referallerinizi açık artırma yoluyla satabilir veya referal satın alabilirsiniz. Eğer referaliniz gerçekten de iyi bir oyuncu ise çok iyi rakamlara satabilmeniz mümkün.
5) Company Auction: Şirketlerinizi açık artırma yoluyla satabilir veya şirket satın alabilirsiniz. Şirketiniz iyi üretim yapıyorsa ve seviye atlatmışsanız çok iyi rakamlara satabilmeniz mümkün.




Beni ekleyebilirsiniz. Refim olanlara her türlü konuda yardımcı olacağım hep birlikte kazanalım. Emeğimizle kazanmak için.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder